Yhteystiedot

Wallilan Kartano

Alinenkatu 41

23500 Uusikaupunki

 

Puh: 02-8477100 (Gasthaus Pooki)

Email: info@wallilankartano.fi

 

Pyydä tarjous

 

 

Aukioloajat

Tilauksesta

 

 

Kokoustila Uusikaupunki ja Turku

 

Wallilan kokoustilat antavat loistavat puitteet järjestää onnistuneen tapahtuman hulppeassa kartanossa, Tarjolla on kokoustilat jopa 150 henkilön ryhmille. Nauti rauhallisesta sijainnistamme upeilla näkymillä, kaupungin pääkadun päässä. Käytettävissä on myös erillinen kabinetti, joka on vapaasti käytettävissä. Kysy lisää kokouspaketeistamme. Suunnittelemme tarpeisiisi sopivan kokonaisuuden.

 

Wallilan kokoustilat:

-          Jopa 150 henkilön kokouksiin

-          catering-palvelu toiveidesi mukaisesti

-          videotykki ja valkokangas, fläppitaulu

 

Tarjoamme monipuolisen valikoiman erilaisia kokouspaketteja, mutta voimme räätälöidä paketin myös toiveiden ja budjetin mukaisesti. Huolehdimme pitopalvelumme kautta sujuvasta tarjoilusta, ja kokouksen päätteeksi on mahdollista ruokailla, tai majoittua upeassa Gasthaus Pookissa.

 

Wallilan kokoustilojen lisäksi tarjoamme myös upeat ja monipuoliset kokoustilat Gasthaus Pookissa Uudessa kaupungissa ja Turussa Julinian arvokiinteistössä. Ravintola Julinian kokouskabinetit soveltuvat suurimmillaan muutaman hengen pienryhmän kokouksesta lähes sadan henkilön tilaisuuksiin. Myös Ruissalossa meillä on tarjota upea juhla- ja kokoustila Villa Y-hovi meren rannalla aina 70 henkilöön asti, 

 

 

Copyright Wallilan Kartano  |  Tietosuojaseloste  |  Palvelun toteutus: JPmedia