Yhteystiedot

Wallilan Kartano

Alinenkatu 41

23500 Uusikaupunki

 

Puh: 02-8477100 (Gasthaus Pooki)

Email: info@wallilankartano.fi

 

Pyydä tarjous

 

 

Aukioloajat

Tilauksesta

 

 

Wallilan juhlatila Uusikaupunki

Etsitkö mieleenpainuvaa juhlatilaa Uudestakaupungista? Wallilan kartano on taatusti yksi kaupungin upeimpia juhlatiloja, joka soveltuu kaikenlaisiin tilaisuuksiin ympäri vuoden. Kun avainsanat ovat juhlatila Uusikaupunki, suosittelemme lämpimästi pyytämään meiltä tarjouksen.  

 

Wallilan kartano soveltuu kaikenlaisiin yksityistilaisuuksiin ympäri vuoden, aina 150 henkilölle asti. Valoisa, tilava ja korkea juhlasali luo upeat puitteet kaikenlaisiin tilaisuuksiin ja upea puutarha mahdollistaa esimerkiksi vihkimisen paikan päällä. Tilan yhteydessä on myös erillinen kabinetti, joka on vapaasti käytettävissä tilaisuudessasi. 

 

Hulppeiden sisätilojen lisäksi takaterrasilta aukeaa upeat maisemat ja ilta-aurinko kääntyy suoraan terassille. Pitkän historian omaava juhlakartano luo siis upeat puitteet tilaisuudellesi, josta varmasti puhutaan pitkään. Wallilan kartano on taatusti mieleen painuva juhlatila Uudessakaupungissa.

 

Wallilan juhlatila soveltuu erinomaisesti kaikenlaisten perhejuhlien ja yrityksen pikkujoulujen, ym. kesäjuhlien järjestämiseen. Oli tiedossa sitten häät, rippijuhlat, syntymäpäivät, muistotilaisuus tai muu tärkeä juhla, Wallila luo tilaisuudellesi viihtyisät puitteet. Kysy lisää juhlatiloistamme. Palvelemme joustavasti niin yritysasiakkaita kuin yksityishenkilöitä.

 

Vuokrattavissa on viihtyisä huvila juhlien järjestämiseen. Wallilan juhlatilassa on n. 150 asiakaspaikkaa. Lisäksi kesäkaudella on mahdollista sijoittaa lisäpaikkoja pihalle kesäisen huvilateltan suojaan. Rakennuksessa on kaksi aurinkoista terassia, hulppea puutarha, kylmäkaapit omille juomille sekä majoitusmahdollisuus Gasthaus Pookissa. Tilavuokra sisältää kattaukset, lämmityksen, henkilökunnan, siivoukset, astiat, tiskaukset, servetit, yms. Olemme aina valmiit räätälöimään juuri Sinun budjetille sopivan kokonaisuuden.

 

-          Juhlatila jopa 150 hengelle

-          Lisäpaikkoja järjestettävissä pihalle

-          Täyden palvelun pitopalvelu avaimet käteen periaatteella

-          Kylmäkaapit omille juotaville

-          Majoitusmahdollisuus Gasthaus Pookissa

 

Juhlat Uudenkaupungin parhaalla paikalla

Wallilan juhlatila sijaitsee Uudenkaupungin kauneimmalla paikalla, aivan keskustassa, suoraan pääkadun päässä rinteessä. Juuri kunnostettu kartano on valoisa ja miellyttävän lämmin kokonaisuus. Takaterassin puistomaisema ja näkymä merelle tuo lisäksi upeaa ja rauhoittavaa lisätunnelmaa. Kun haluat järjestää tunnelmalliset häät, on juhlasalimme juuri sopiva paikka ikimuistoisen päivän toteuttamiseen.

 

Ota yhteyttä ja tule tutustumaan Wallilan juhlatilaan.

 

Herkullinen juhlatarjoilu vaivattomasti

Kun vuokraat Wallilan juhlatilan, tarjoilu tulee tilata pitopalvelumme kautta. Kokenut ja osaava pitopalvelumme tarjoaa laajan valikoiman erilaisia menuvaihtoehtoja. Voimme myös muokata tilaisuuteesi sopivan toivemenun. Tiloissamme on sallittua tuoda tilaisuuteen omat juotavat.

 

Saat järjestettyä onnistuneet juhlat, kun sinua palvelee rento, mutta ammattitaitoinen henkilökunta. Kun vuokraat juhlatilamme, saat samalla astiat, lautasliinat sekä siivouksen ja pöytäliinatkin järjestämme halutessanne. Järjestämme kaiken tarvittavan, jotta sinä voit nauttia juhlistasi.

 

Kysy lisää juhlatiloistamme! Tarjoamme juuri sinulle sopivan kokonaisuuden.

 

 

Tutustu halutessasi myös muihin juhlatilavaihtoehtoihimme:

Julinian juhlatila Turku

Ravintola Julinia on upea ja persoonallinen juhlatila Turun keskustassa, joka sopii kaikenlaisiin yksityistilaisuuksiin ympäri vuoden. Juhlatila soveltuu maksimissaan 96 henkilön tilaisuuksiin. Vanhan säästöpankin tiloissa neljännessä kerroksessa sijaitseva juhlatila on historiallisen arvokas ja juhlava. Ravintolassa on A-oikeudet, ja keittiö valmistaa tasokasta ruokaa asiakkaan toiveiden mukaisesti. Ravintola Juliniassa ei peritä erillistä tilavuokraa, vaan saat juhliisi kokonaispakettina maistuvan tarjoilun, viihtyisät tilat sekä asiantuntevan henkilökunnan. Kun etsit upeaa juhlatilaa Turun keskustassa, Ravintola Julinian juhlatila toteuttaa toiveesi. www.ravintolajulinia.fi

 

Juhlatila Ruissalo Villa Y-Hovi
Keskellä kauneinta Ruissaloa, meren rannalla sijaitseva upea juhlakartano Villa Y-hovi on vuokrattavissa kaikenlaisiin yksityistilaisuuksiin ympäri vuotisesti. Sisätiloista ja terassilta aukeaa upea merinäköala ja pihapiiri on kauniin metsäistä. Yläkerrasta löytyy kolme erillistä huonetta, joten majoittuminenkin onnistuu ja kaiken kruununa on mahdollista vuokrata rantasauna käyttöön toivottuna ajankohtana. Omat juotavat ovat myös sallittuja, mutta pitopalvelu on tilattava Juliniasta. Meiltä löytyy laaja valikoima valmiita menuja, tai voimme räätälöidä juuri Sinun toivemenun - toivebudjetilla. Kun etsit merellistä juhlapaikkaa Turusta, Juhlatila Ruissalo Y-hovi on varma valinta! Tilaan voit tutustua tarkemmin osoitteessa www.villayhovi.fi

 

Gasthaus Pookin juhlatilat Uusikaupunki

Kiviravintola Pooki

 

Gasthaus Pookin päärakennus on jyhkeä 100-vuotias graniittilinna, jossa on 50 asiakaspaikkaa. A-oikeuksin varustetussa Kiviravintola Pookissa on merihenkinen ravintolasali sekä vanha pankkiholvi, jotka muodostavat mielenkiintoisen kokonaisuuden kaikenlaisiin yksityistilaisuuksiin. Ravintolan yhteydessä on myös erillinen 12 henkilön kabinettitila.

 

JuhlaPooki

 

JuhlaPooki on Gasthaus Pookin sisäpihan viihtyisä puutalo, jossa on 60 asiakaspaikkaa. Arkisin JuhlaPookissa on tarjolla buffetlounas ja viikonloppuisin upea pitopöytä, sekä kesäisin ympäri viikon legendaarinen saaristolaispöytä. Viihtyisä tila huokuu vanhaa puutalocharmia parhaimmillaan. Tilassa on A-oikeudet.

 

Kievari

Sisäpihan vanha tallirakennus, jonka edusta on katettua terassia. Tila on kesäkäytössä ja varustettu lämmittimillä. Asiakaspaikkoja sisällä on 80, joiden lisäksi löytyy olut ja viinitupa, sekä katettu terassi n. 30 asiakaspaikalla, eli tila soveltuu isoihinkin tilaisuuksiin. Tilassa on A-oikeudet.

 

Pyydä tarjous haluamaasi juhlatilaan tästä

Copyright Wallilan Kartano  |  Tietosuojaseloste  |  Palvelun toteutus: JPmedia